Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Ne vedem în Rai”. Momentul emoționant în care două surori de 90 și 94 de ani poartă ultima conversație față în față. VIDEO

Iubirea dintre două surori a ajuns la final după ce s-au întâlnit pentru ultima dată. Călătoriile au devenit prea mult pentru ambele femei cu vârste de 94, respectiv 90 de ani.

După ce s-au vizitat în mod regulat de-a lungul anilor, Barbara Carolan, 94 de ani, care locuiește în New Hampshire, și sora ei Shirley, 90 de ani, care locuiește în Nevada, s-au văzut pentru ultima dată în persoană, potrivit dailymail.co.uk.

Un videoclip postat de nepoata Barbarei, Stephanie Shively, arată momentul emoționant în care surorile își iau rămas bun.

Ultima dată când s-au văzut până la întâlnirea finală a fost acum trei ani.

„Dacă nu ne vom mai vedea pe acest pământ, ne vedem în rai”, i-a spus Barbara surorii ei.

„Categoric.”, i-a răspuns Shirley. Aceasta a continuat spunându-i să nu-și ia la revedere momentan „până nu ne vedem data viitoare. Asta e”.

Stephanie a aranjat călătoria pentru ziua bunicii sale, în septembrie.

Barbara i-a spus că ar fi ultima ei vizită pentru a o vedea pe sora ei în persoană.

„M-am decis să înregistrez ca să i-l arăt bunicii cândva când ne întoarcem acasă, ca să vadă cât de specială a fost această conversație. Mă rog să se revadă cândva. Vedem cum va decurge”, a spus Stephanie.

Aceasta a distribuit filmarea emoționantă pentru a încuraja alte persoane să se apropie mai mult de familie.

„Am filmat asta pentru copiii mei, să le arăt cum este iubirea dintre surori. Mulți oameni care l-au văzut au spus că i-a încurajat să ia legătura cu familiile lor și că viața este atât de scurtă”, a mai spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult