Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Mi-am lăsat copilul la economy ca să zbor singură la business class”. Ce reacții a stârnit tânăra mamă cu alegerea ei VIDEO

O mamă din Marea Britanie a stârnit reacții controversate în mediul online după ce a dezvăluit că a zburat cu avionul la clasa întâi, în timp ce bebelușul ei de 11 luni și iubitul se aflau la clasa economy.

„Sunt îngrozitoare pentru că i-am lăsat pe amândoi la economy?” a întrebat Ellis Cochlin într-un video de pe TikTok, care a strâns 350.000 de vizualizări.

Ellis spune că a decis să se răsfețe în timpul zborului de 11 ore de la Paris la Los Angeles și că a fost unul dintre puținele zboruri în care nu a fost alături de copil, scrie New York Post.

„Nu am zburat niciodată cu altcineva, am fost doar eu și Prim (n.r. fetița ei de 11 luni). Așa că gândul de a primi ajutor pentru acest zbor a fost uimitor”, a mai spus mama în clipul postat pe TikTok.

Citește și
avion prăbușit, ecuador,
Un avion de mici dimensiuni, cu nouă persoane la bord, s-a prăbușit în zona Insulelor Galapagos

În imaginile din mediul online se vede cum Ellis își ia la revedere de la iubitul ei și de la bebeluș, care este arătat dormind pe podea.

Ellis a mai spus că iubitul ei nu a zburat niciodată singur cu micuța de 11 luni și și-a dorit foarte mult să facă acest lucru.

Videoclipul a devenit viral pe TikTok, iar decizia mamei din Marea Britanie a stârnit reacții controversate.

„Cred că amândoi ar fi trebuit să fiți acolo unul pentru celălalt și să vă împărțiți responsabilitățile”, „Wow, copilul doarme pe podea… când are un pat complet înclinat”, „Tatăl are exact aceleași drepturi și responsabilități ca și mama!” – au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult