Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Mi-am iubit viața”. O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn, după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

O tânără de 25 de ani din Marea Britanie și-a anunțat moartea într-o postare emoționantă pe LinkedIn. Suferea de o formă rară și agresivă de cancer al căilor biliare, cunoscut sub numele de colangiocarcinom.

Daniella Thackray, care a lucrat în resurse umane, și-a scris în prealabil ultimele cuvinte pentru ca familia ei să le posteze în numele ei în cazul în care va muri, scrie Mirror.

„Dacă citiți asta, înseamnă că am murit de cancer, iar familia postează mesajul în numele meu”, începe mesajul postat pe LinkedIn în urmă cu câteva zile.

„Acestea fiind spuse, deși nu putem controla ce ni se întâmplă, putem controla modul în care reacționăm. Am ales să nu plâng pentru că îmi pierd viața, în ciuda faptului că eram atât de devastată, ci să mă bucur de fiecare clipă care îmi mai rămăsese. Mi-am iubit viața... Tot ce am realizat a fost ceea ce mi-am dorit. Mi-am iubit slujba, mi-am iubit logodnicul, familia, prietenii și câinele, și casa pe care urma să o cumpărăm în viitorul pe care ni-l făceam împreună”, a mai scris Daniella.

Postarea a fost însoțită de o poză alb-negru în care tânăra este împreună cu câinele ei Leo pe o plajă. În mesaj, ea i-a mulțumit și lui Leo pentru că „i-a luminat cele mai negre zile”. „Te iubesc și o voi face mereu. Îți mulțumesc că m-ai susținut și ai adus atât de multă dragoste și fericire în viața mea. Du-te și bucură-te de viață acum, o meriți” – au fost gândurile adresate logodnicului ei, Tom.

În Anglia, aproximativ 2.800 de persoanesunt diagnosticate anual cu cancer al căilor biliare, potrivit Cancer Research UK, iar acest număr este în creștere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult