Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ziua Copilului, sărbătorită în avans la Ministerul de Interne. Cei mici au primit permise de conducere de jucărie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mii de copii, părinți, dar și profesorii lor au sărbătorit în avans Ziua Copilului, la un eveniment organizat special pentru ei la sediul Ministerului de Interne.

Evenimentul "Porți deschise" a reunit toate structurile poliției, pompierilor și jandarmeriei iar cei mici s-au bucurat să descopere tehnica folosită de ei, mai ales că au fost răsfățați cu jucării, bomboane, muzică și dans. Curtea Ministerului de Interne a arătat miercuri ca un parc de distracții, unde în loc de carusel și mașinuțe, au fost bărci, elicoptere și autospeciale de pompieri. Dacă polițiștii și-au făcut înviorarea ridicând și coborând copiii din atracțiile princiopale, profesorii lor au renunțat la grevă pentru câteva ore și s-au transformat în fotografi amatori. Standul pompierilor a primit cei mai mulți vizitatori. O mini-autospecială de pompieri creată special pentru copii a fost vedetă.

În interiorul Ministerului, copiii au învățat despre meseria structurilor de la Evidența Populației sau a Direcției Anticorupție și au primit permise de conducere de jucărie.

Monica Dajbog, purtatorul de cuvânt al MAI: „În fiecare an, Ziua Porților Deschise la MAI s-a bucurat de mult succes, au venit câteva mii de părinți, copii și bunici. Noi am invitat toate școlile și îi invităm să vina azi la noi."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult