Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zi de picnic la munte și schi pe pârtii. În Brașov au ajuns și turiști din Costa Rica

Your browser doesn't support HTML5 video.

La munte a fost o zi ideală pentru plimbări în aer liber și un popas la locurile de picnic. Centrul Brașovului s-a umplut de vizitatori, iar pe Masivul Postăvaru s-a schiat, în condiții excelente.

Stațiunile montane vor fi animate și zilele următoare, pentru că mulți vor să vină cu copii în vacanță, atrași de zăpada care s-a așternut recent.

În ton cu sărbătoarea Floriilor, cei care au făcut un grătar la munte au aruncat la rumenit și pește, pe lângă friptura de pui și porc.

În vreme ce domnii au păzit grătarul, doamnele au pregătit mujdeiul. O rețetă simplă, să fie gata repede din cauză că aerul tare, de munte, a stârnit foamea tuturor.

„Suntem obişnuiţi să ieşim cu prietenii când este frumos, în aer liber. Să facem un grătar de pește dacă tot se mănâncă pește” spuneau turiștii ieșiți la grătar.

Citește și
schi
Românii petrec sărbătorile pascale pe pârtie. Cât costă un sejur de Paște la munte

În centrul Brașovului, turiști s-au plimbat în voie și au făcut fotografii, ajutaţi de vremea bună. O familie vine tocmai din Costa Rica.

Zdenka Carazo, turistă: „Iubim Brașovul, este preferatul nostru! Toată lumea aici a fost foarte primitoare. Cel mai bun lucru aici sunt oamenii. Toți sunt foarte drăguţi, foarte amabili foarte deschiși şi fericiți să primească turiști.”

Lucia Carazo: „Îmi place atmosfera. Toată lumea e afară, se plimbă în piaţa centrală, îmi place”. asta!

Și pe pârtiile din Poiana Brașov a fost veselie.

Bucuroși de zăpadă, schiorii au venit costumaţi în fel şi chip și au „defilat" pe pârtie ca la parada de carnaval.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult