Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de părinți s-au antrenat cot la cot cu copiii lor la o școală de karate din Timiș. „Credeam că e ceva ușor”

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au dus lupte strânse cu părinți și copii, într-o localitate din Timiș! Totul, în cadrul unor antrenamente în familie, la o școală de karate.

Mulți adulți au mărturisit la final că, de pe margine, totul părea mult mai ușor. Două ore de curs le-au demonstrat însă contrariul - cu vârf și îndesat!

Peste 30 de părinți au descoperit joi seară artele marțiale și altfel decât din postura de spectatori. Au fost invitați să se antreneze cot la cot cu copiii lor. Din tribună, multora li se părea ușor. Femeie: „Cred că după experiența asta mă voi înscrie și eu. Sinceră să fiu, credeam că e ceva ușor, o joacă de copil, dar nu e ceva ușor, e multă disciplină." În rândul adulților, au avut succes tehnicile de autoapărare. Reporter: Ce ați învățat în seara aceasta?

Bărbat: „Tehnici de autoapărare. Mi-au rămas câteva în minte.” Femeie: „De autoapărare, sper să nu fie niciodată cazul de pus în practică." Inițiativa a fost a Clubului Sportiv Giroc-Chișoda. George Coca, sensei CSS Giroc Chișoda: „Este și ceva inedit, având în vedere că sunt și la școală, sunt ocupați, nu au timp să petreacă timp împreună cu copiii. Am zis să le dedicăm acest antrenament al părinților, cu copiii.” Reporter: Cum a fost să te antrenezi alături de mama ta?

Băiat: „Mai ușor decât de obicei. De obicei la antrenamentele normale e mai greu." Artele marțiale înseamnă mai mult decât mișcare. Băiat: „Am ales acest sport pt că la școală vreau și eu să fiu un pic mai bun, așa. Pentru că karatele nu doar lupte, e și cu respect." Copil: „Mă ajută să îmi controlez mintea, sufletul, să fiu disciplinat și mă ajută să dau rezultate." Băiat: „Mie îmi place extrem de mult acest sport pt că orice tip de copil poate să îl practice, poți să înverți diverse lucruri. Alături de mama mea a fost foarte frumos să mă antrenez și mi-a plăcut că e destul de bună." Deși majoritatea cursaților sunt copiii, antrenorii reamintesc faptul că acest sport este pentru toate vârstele.

Citește și
politist, metrou, Moscova
VIDEO. Momentul în care un polițist din Moscova este atacat cu o lovitură de karate la metrou

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult