Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de mii de oameni s-au distrat la festivalul SAGA. Artiști de renume mondial au încântat publicul până spre dimineață

Your browser doesn't support HTML5 video.

Saga, marele festival de muzică electronică din București, și-a deschis vineri seară porțile, la Romaero. Artiști de renume mondial au încântat publicul până spre dimineață. Printre spectatori s-au numărat fani din toate colțurile lumii!

Zeci de mii de oameni s-au distrat în fața celor 7 scene, pe care au urcat artiștii lor preferați. Unii au venit de la mii de kilometri distanță, pentru festivalul care ține tot weekendul. Cuplu: „Am venit din Grecia pentru Saga Festival și pentru Wiz Khalifa. Uimitor, fantastic! Încă un lucru..." Cei care au vrut să ducă distracția la un alt nivel și să aiba parte de cea mai bună priveliște spre mainstage au profitat de o roată panoramică. Înălțimea ei ajunge la 25 metri și o tura completă costă 30 lei. Unul dintre cei mai așteptați artiști de pe scena principală a fost DJ Gordo, aflat pentru prima oară în România. Mai întâi, și-a făcut apariția pe scena „specială” de la Saga, amenajată în interiorul unui avion.

DJ Gordo: „Atmosfera a fost la înălțime, și oamenii minunați. Am pregătit muzică foarte nebună, energie de zile mari și multă iubire, pentru că atunci când dăruiești oamenilor iubire, o primești inapoi. E cel mai bine! // Sugerez oricui nu e român să vină în România, dacă îi plac femeile frumoase.” În pauze, mulți s-au îndreptat spre zonele de relaxare sau spre cele cu mâncare. Distracția continuă până duminică noaptea inclusiv. Printre cei care mai apar pe afiș se numără și Fisher, Subcarpați și Wiz Khalifa. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult