Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Dă-o naibii de ușă, intră mai repede!”. Incendiu într-un bloc din Galați. Vecinii au intervenit cu gălețile cu apă

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a declanșat panica într-un bloc din Galați, după ce pe ferestrele unui apartament situat la etajul al șaselea a început să iasă fum negru.

Vecinii au încercat să intervină cu gălețile cu apă, dar au fost nevoiți să fugă în cele din urmă din calea focului. Douăzeci și cinci de persoane au fost evacuate din imobil. Potrivit pompierilor incendiul ar fi pornit de la încărcătorul unui laptop.

Pompierii au reușit să intre cu greu în imobil, pentru că ușa de la intrare era blocată. În cele din urmă, au spart un geam: "Sparge ușa, da-o... Dă-o naibii de ușă, intră mai repede!".

Fumul negru s-a raspandit în tot cartierul. Flăcările s-au ridicat de la fereastra unui dormitor de la etajul șase, până la mansarda de la nouă.

Vecinii nu au reușit să îl ajute pe tânărul care se afla în apartament. Speriat, acesta a sunat la 112, apoi și-a anunțat părinții.

Citește și
gpl auto
Scurgere de gaz la un SKID GPL din Târgoviște. Pompierii au intervenit la fața locului
Locuința, distrusa aproape în totalitate

25 de persoane au ieșit în stradă și au urmărit neputincioase intervenția pompierilor.

Col. Eugen Chiriță, purt. de cuv. al ISU Galați: „Un coleg de-al nostru s-a accidentat ușor la manevrele de intare în bloc. Cauza probabilă: un aparat electric cu defecțiuni, un scurtcircuit la un alimentator la un laptop”.

Potrivit pompierilor, 70% din bunurile aflate în apartament au fost distruse. Locuința de deasupra a fost afectată doar în mică măsură.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult