Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Am muncit mult ca să câștig.” Cel mai așteptat concurs de street-dance din România, și-a desemnat câștigătorul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei mai buni 16 dansatori de streetdance și-au dat întâlnire la București, într-un concurs în care publicul a fost juriul suprem.

Au dansat fiecare în stilul său, și s-au luptat pentru un loc în marea finală internațională care va avea loc în Frankfurt.

Adam este cel care a captivat publicul prin mișcările sale de street-dance și a câștigat un loc în etapa internațională a concursului. Dansează de la șapte ani și spune că pasiunea a venit de la unchiul său.

Adam, câștigătorul competiției: „Am muncit mult ca să câștig. De vreo trei ani vreau să particip la acest concurs, doar că nu am avut vârsta. Vreau să câștig locul întăi, de asta o să mă duc în sală și o să mă antrenez.”

Pe locul II, după o luptă strânsă, a fost Răzvan. Are dansul în sânge și reprezintă comunitatea de dancehall din România de peste cinci ani.

Citește și
festival
A început festivalul "Namaste India" în Grădina Botanică din București. Lecții de yoga și spectacole de dans Bollywood

Răzvan Feraru, dansator: „Am încercat să fiu în largul meu și să mă simt bine cu tot publicul, pentru că asta este datoria noastră ca artiști. La anul, câștigăm!”

16 dintre cei mai buni dansatori din toate colțurile țării s-au luptat pentru un loc în competiția internațională de la Frankfurt, organizată la începutul lui noiembrie.

Andrei Lăcătuș (Shurubel), prezentator: „Street-dance-ul în România a evoluat foarte tare și te surprinde la fiecare pas. Chiar dacă tu ai niște veterani pe care îi cunoști și cu care, oarecum, ții. Vin alții noi și îți dau lumea peste cap.”

Totul a fost 100% improviație. Publicul a fost juriul suprem care, prin votul dat prin intermediul brățărilor inteligente, și-a desemnat câștigătorii în fiecare etapă.

Femeie: „Eram în extaz maxim la final.”

Bărbat: „Minunați dansatorii, superbi.”

Concursul, care îi provoacă pe cei mai buni artiști la dans, a ajuns la cea de-a treia ediție și are loc în 46 de țări din lume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult