Modifica setarile cookie
Toate categoriile

WC-ul şi clanţele lui Steve Jobs, scoase la licitaţie

Mai multe obiecte ce i-au aparţinut lui Steve Jobs, co-fondatorul şi directorul general executiv al companiei Apple, au fost scoase la licitaţie, printre care şi unul dintre WC-urile utilizate de acesta, relatează Bussines Insider.

Printre obiectele care vor mai fi scoase la licitație se mai numără câteva candelabre și veioze de perete, un termostat, o linguriţă de argint, dar şi nişte clanţe de uşă.

În ceea ce priveşte scaunul de toaletă, acesta a fost utilizat de Steve Jobs în anii 80', atunci când a locuit într-o casă cumpărată în 1984 şi în care a locuit timp de zece ani. Locuinţă pe care, ulterior, şi-a propus să o demoleze.

Foto: Steve Jobs în 1984

Citește și
bmw
BMW, vândut de Fisc cu 2.804 lei. Cât costă două mașini Dacia Logan. FOTO

Într-o primă fază un grup de restauratori, care-şi propuseseră să salveze clădirea (la acea dată veche de 59 de ani) i-au împedicat demolarea.

În cele din urmă însă, casa tot a fost demolată, dar nu înainte ca primăria oraşului Woodside să intre în posesia a 150 de obiecte ce-i aparţinuseră lui Steve Jobs. Demolarea a avut loc cu doar câteva luni înainte ca Steve Jobs să moară.

El a murit pe 5 octombrie 2011, de cancer pancreatic, la opt ani de la diagnosticare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult