Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vrancea: Bărbat depistat la volan de trei ori în aceeaşi zi fără permis de conducere

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Sascut, judeţul Bacău, a fost depistat de poliţiştii vrânceni la volan, fără permis de conducere, de trei ori în aceeaşi zi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Marţi, 19 aprilie, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Sascut, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Focşani-Bacău, în localitatea Haret, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, în jurul orei 11,10, acelaşi bărbat a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud în timp ce conducea un autoturism pe DN2 - E85, în municipiul Adjud.

Ulterior, în jurul orei 19,55, bărbatul a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DN2 - E85, la Tişiţa, pe sensul de mers Adjud-Focşani.

În toate cele trei cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citește și
politie
Trei bărbați din Prahova au furat blugi de marcă, în valoare de 250.000 de euro, dintr-o fabrică din Buzău

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult