Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Scene violente în trafic, la Timișoara. Un șofer a fost luat la bătaie de un taximetrist, după un accident

Un tânăr șofer a fost luat la pumni în trafic, de un taximetrist, după un accident ușor produs în Timișoara.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 12:00, pe Calea Circumvalațiunii, în apropierea intersecției cu strada Burebista. Potrivit opiniatrimisoara.ro, șoferul în vârstă de 18 ani conducea spre mall, însă un al conducător auto, al unui autoutilitare, a oprit în fața sa. Chiar dacă a apăsat rapid pedala de frână, tânărul șofer nu a putut evita impactul.

A izbit autoutilitara din spate și a ricoșat într-un alt autoturism de pe banda alăturată, condus de o soferiță care a tras brusc de volan, iar mașina acesteia a intrat în bordura troatuarului, informează sursa citată.

Însă, tânărul a fost bruscat de un taximetrist care, fără să fie implicat în acest accident, a dorit să-i aplice o lecție șoferului.

Acesta s-a dus drept spre șoferul de 18 ani, după care l-a luat la picioare, l-a pălmuit, l-a îmbrâncit și la strâns de gât, a declarat un martor al accidentului pentru sursa citată. Taximetristul l-a lăsat în pace pe șofer abia după ce au intervenit trecătorii.

Citește și
bataie trafic
O bătaie ca la K1 a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca. De la ce a pornit totul

La fața locului și-au făcut apariția câteva echipaje de poliție și cele medicale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar tânărul șofer bătut de taximetristul agresiv a fost îndemnat să depună plângere împotriva atacatorului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult