Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Petrecere cu manele și alcool într-o închisoare din Austria. Deținuții au transmis cheful LIVE

Câțiva deținuți români închiși în penitenciarul din Wiener Neustadt au dat o petrecere în spatele gratiilor. Au ascultat manele și au consumat alcool, iar prizonierii au transmis LIVE cum se distrează, relatează oe24.at.

Pe filmare apar 10 prizonieri care petrec cu coniac, vin, ţigări, mâncare frumos aranjată şi tort și ascultă melodiile lui Dani Mocanu sau Nicolae Guță. Câțiva dintre ei se aud vorbind în română la telefon, deși aceste dispozitive sunt interzise în penitenciarele austriece.

Ministerului Justiţiei de la Viena a reacționat după ce imaginile au fost publicate în presa austriacă, precizând că deţinuţii se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer. Ministerul susține că deținuții nu au consumat alcool, însă admite totuși aceștia au încălcat o serie de reguli, subliniind că telefoanele mobile sunt interzise în închisorile austriece.

Ca urmare, deținuții au fost mutați într-o alte parte a închisorii și vor avea parte de un regim mai restrictiv. În plus, deținuții vor fi interogați și riscă restricționarea sau retragerea unor privilegii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult