Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momentul în care un șofer cu antecedente intră pe contrasens și spulberă o mașină în care se aflau doi tineri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de 24 de ani s-a aventurat într-o depășire pe linia continuă, chiar într-o curbă periculoasă, dar manevra lui s-a încheiat cu un impact frontal extrem de grav.

Doi tineri, aflați într-o mașina pe sensul opus, s-au trezit izbiți în plin. Scena a fost înregistrată de camera de bord a mașinii care circula regulamentar. Atenție urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

La ieșirea din Nehoiu spre Siriu/Brașov, într-o curbă la dreapta, cei doi tineri s-au trezit pur și simplu cu o mașină în față. Gabriel de 23 de ani se afla la volan, iar prietena lui, Georgiana, de 20 de ani, era pe scaunul din dreapta. Accidentul s-a petrecut pe DN10, iar la volanul mașinii ajunse pe contrasens era un tânăr de 24 de ani.

Gabriel Goșman, victimă: „Am ieșit afară din mașină, i-am desfăcut centura și am lasat-o nemișcată ea neștiind ce se întâmplă cu ea. Am avut noroc că în trafic era un domn de profesie doctor, iar acesta a organizat toată situația de salvare.”

În timp ce medicul, aflat în mod providențial acolo, îi acorda primul ajutor tinerei, șoferul rănit a mers să-l ajute pe cel care a provocat accidentul.

În scurtă vreme la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de ambulanță.

Adrian Roșioru, Poliția Rutieră Buzău: „În urma accidentului au rezultat trei persoane rănite care au fost transportate cu ambulanța la spitalul de urgență din Buzău.”

Din fericire, cei trei răniți au stat doar o noapte în spital. Ambele mașini sunt distruse, iar pagubele vor fi suportate de șoferul de 24 de ani, care este cercetat penal.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult