Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momentul în care o tânără este calcată cu mașina în mod repetat de un șofer nervos

O tânără de 23 de ani a suferit răni grave după ce a fost urmărită și călcată cu mașina de un șofer, în timp ce încerca să îi fotografieze numărul de înmatriculare, potrivit Daily Mail.

Incidentul șocant a avut loc marți, în New Jersey și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Vincent Jean, în vârstă de 56 de ani, a lovit-o cu mașina pe Morgan Scott de mai multe ori.

Șoferul a atacat-o pe Morgan după o dispută privind un incident minor în trafic. Bărbatul a vrut să plece de la fața locului, dar Scott a scos telefonul și a început să fotografieze vehiculul. Atunci Jean s-a enervat și a lovit-o pe tânără cu mașina de mai multe ori.

 

Morgan Scott a fost spitalizată cu coloana ruptă, fractură la un picior și mai multe coaste rupte și a suferit o tăietură la ficat.

 

Bărbatul se află acum în arest, fiind acuzat de tentativă de omor de gradul I.

Familia fetei a lansat o campanie de donații pe GoFundMe pentru a acoperi costurile cu spitalizarea, după ce compania de asigurări a refuzat să plătească, spunând că rănile fetei „au fost provocate în mod intenționat”.

„Recent, fiica mea a suferit un atac oribil asupra vieții ei, dar Dumnezeu a fost milos și a cruțat-o de moarte”, a scris pe Instagram Ian, tatăl fetei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult