Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Văduva unui ieșean mort după ce a băut spirt contrafăcut: „Din ăsta înțelegeai ceva”

Este anchetă de proporții în județul Iași, unde, conform poliției, zece oameni din mai multe comune au murit intoxicați cu spirt contrafăcut.

Spirtul, care a ajuns în magazinele din comunele ieșene era făcut cu alcool metilic, în loc de alcool etilic. A fost comandat din București. Decesele ar fi apărut într-un interval de numai două săptămâni. Pentru moment, poliția a anunțat doar un număr de victime - zece, fără să dea detalii despre investigația care i-a adus la această concluzie.

Se pare că alarma a fost dată chiar de către omul de afaceri care a cumpărat baxurile. El însuși ar fi retras primele loturi după ce ar fi aflat că au murit localnici.

Reporterii BZI au ajuns în comuna ieșeană Stolniceni-Prăjescu, acolo unde patru bărbați și-au găsit sfârșitul după ce au băut spirt contrafăcut.

Soția unui dintre cei decedați recunoaște că și ea bea spirt, dar a fost norocoasă că în ziua în care soțul ei a băut o sticlă de spirt ea a consumat vin.

"Romul e colorant, iar vodca e ca apa, dar din ăsta înțelegeai ceva, că trebuie să muncești. E băutura săracului", a spus femeia, precizând însă că marca pe care o consumă este Mona.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult