Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca în filme. Un șofer, prins în timp ce făcea drifturi pe zăpadă în Baia Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Urmărire ca în filme în noaptea de duminică spre luni pe străzile din Baia Mare, după ce un echipaj de poliție a surprins o mașină care făcea drifturi pe zăpadă, aproape de centrul orașului.

După ce a fost somat să oprească, șoferul i-a ignorat pe polițiști și a plecat în trombă. Oamenii legii au fost nevoiți și să tragă câteva focuri de armă pentru a-l opri pe individ.

La volan se afla un tânăr de 20 de ani, iar în dreapta, unul de 19. După ce i-a ignorat pe polițiști, șoferul autoturismului a încercat să scape de ei și a pornit cu viteză spre ieșirea din oraș pe contrasens. 10 km au fost nevoiți să îl urmărească pe individ. În imagini se vede cum la un moment dat acesta face mai multe manevre periculoase și pierde controlul volanului. Suprinderea polițiștilor a fost atunci când au văzut că individul nici de data aceasta nu s-a oprit, așa că au fost nevoiți să scoată armele din dotare și să tragă câteva focuri de avertisment spre autoturism. La scurt timp, oamenii legii au reușit să-l oprească pe șofer și au descoperit că mașina nu era înmatriculată. Individul a fost dus la imediat la audieri, iar acum urmează să fie amendat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult