Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre cei mai scumpi câini din lume a dispărut pe aeroportul din Atlanta

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mică dramă a ţinut în suspans autorităţile aeroportului din Atlanta, unul dintre cele mai aglomerate din lume.

Un câine cu pedigree şi diplome la concursuri canine, a dispărut, pe când trebuia să fie îmbarcat într-un avion cu destinaţia Olanda. Operaţiunea de căutare a durat trei zile şi a avut un final fericit.

Însă până atunci, stăpânii patrupedului campion au trecut prin momente grele... "După cum vă puteţi imagina, este cel mai groaznic lucru care se poate întâmpla...", spun ei.

Gale, o căţeluşă din rasa amstaff, în vârstă de 22 de luni, călătorise până în Statele Unite pentru a participa la un concurs canin, organizat în statul Kentucky. Trebuia să se întoarcă acasă, în Olanda, la stăpânii ei, însă... ceva s-a întâmplat în timpul îmbarcării în avion, iar câinele s-a făcut nevăzut.

Stăpânii îngrijoraţi au urmărit desfăşurarea căutărilor, de la distanţă...Câinele fusese încredinţat unui îngrijitor în timpul călătoriei peste ocean.

Citește și
câine poliție Germania
Român din Germania arestat după ce și-a asmuțit câinele asupra polițiștilor. Ce a urmat

Potrivit companiei aeriene, căţeluşa a reuşit să scape din cuşcă, în timp ce aceasta era încărcată în aeronavă. Imediat, au început şi căutările, iar pasagerii au fost şi ei rugaţi să raporteze dacă o văd pe Gale la plimbare prin aeroport.

După trei zile agonizante pentru familia lui Gale, căţeluşa a fost găsită, tocmai când stăpânii începuseră să-şi piardă speranţa. Acum, Gale este din nou în braţele aparţinătorilor, după cea mai mare aventură vieţii ei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult