Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde mai lasă românii trotinetele electrice de închiriat: în boxa unui bloc, într-un supermarket sau în mijlocul unei nunți

Românii lasă trotinetele electrice de închiriat în cele mai ciudate locuri, mai ales atunci când realizează că nu le pot fura. În Suceava, astfel de trotinete au fost găsite în boxa unui bloc, într-un supermarket din oraș sau în mijlocul unei nunți.

 

În orașul Suceava, proprietara trotinetelor electrice de închiriat este chiar primăria, care a pus la dispoziția locuitorilor o astfel de facilitate, cu un tarif de 30 de bani pe minut, scrie Obiectiv de Suceava.

Numai că oamenii încearcă de multe ori să și păstreze acele trotinete după ce le folosesc, descoperind apoi că sunt aproape imposibil de furat, întrucât au GPS și sunt ușor de depistat, oriunde s-ar afla.

Așa s-a ajuns în situații de-a dreptul ilare, în care reprezentanții primăriei u găsit trotinetele electrice în boxa unui apartament, într-un supermarket din oraș sau chiar în mijlocul unei nunți, aflate în plină desfășurare.

Citește și
Orașul Drobeta Turnu Severin interzice trotinetele electrice. Oamenii ”se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani”
Orașul Drobeta Turnu Severin interzice trotinetele electrice. Oamenii ”se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani”

„De când este funcțional serviciul de închiriere, colegii mei s-au întâlnit cu diverse cazuri în care trotinetele au fost găsite fie în boxele sau scările de bloc, fie în vestiarul agenților de securitate din incinta unui supermarket, ”păstrată să nu se piardă”, în curtea caselor din municipiu, neștiind a cui este și cum a ajuns acolo sau chiar în afara orașului, în Bosanci, în plină noapte, în mijlocul unei nunți”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

 

Trotinete aruncate în mare, în râuri sau în canale

 

În 3 luni, peste 6.000 de suceveni și-au descărcat aplicația, fiind efectuate 9.527 curse, cu un total de 200.000 de minute pe trotinetă. Au fost parcurși mai mult de 25.000 de km, iar încasările depășesc 75.000 de lei, tariful fiind de doar 30 bani/min.

În alte locuri din țară oamenii care nu au putut să fure trotinetele electrice de închiriat au încercat să le distrugă, pur și simplu.

Astfel, în Constanța le-au aruncat în mare, de pe faleza Cazinoului, în București nu de puține ori au fost găsite aruncate în Dâmbovița, iar în Cluj-Napoca astfel de vehicule au fost aruncate în Canalul Morii din oraș.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult