Unde își pot petrece românii noaptea dintre ani. Patronii de restaurante propun oferte variate
Your browser doesn't support HTML5 video.
Prima proprietate a reginei Maria își va deschide porțile în noaptea de Revelion, după mult timp.
Cumita Vanghele: „Am încercat să ne întoarcem puțin în timp cu majordomi, cu șampanie, caviar. Vrem să ne prezentăm ca în 1900, cu fast și foarte elegant. La muzică am pregătit ceva special, unul dintre soliști este câștigător în America la festivalul de jazz."
Restaurantele au propus diferite teme pentru noaptea dintre ani. „Las Vegas”, „Bal mascat” sau „Marele Gatsby”, printre nori, la etajul 36.
Radu Dumitrescu: „Vom avea muzică live și voce live, saxofon live, pian live. Vom avea foarte multe preparte din zona aceasta americană, dar vom avea și preparate clasice: carne, vită, pește. Bineînțeles, și mâncăruri pentru vegetarieni și vegani."
Oferte variate sunt și în Centrul Vechi, inima distracției din Capitală.
Tiberiu Crăciun, proprietar restaurant: „Am mers pe formula asta cu sarmale, fripturi, tot ce înseamnă mâncare românească inclusiv șorici, slăninuță și așa mai departe. Avem și un taraf cu muzică românească care va cânta exact muzică de petrecere. Bal vienez cu muzică live și jos, la cramă, taraf de lăutari cu muzică live. Și bucătarii noștri sunt nerăbdători să gătească, le e dor să gătească un meniu de Revelion bine ales și cu gust.”
Sunt și localuri unde ținuta nu contează.
Tufeanu Briana, hostess: „Am refuzat destul tot anul din cauza restricțiilor așa că, de Revelion, vrem să acceptăm pe toată lumea care se încadrează în restricțiile impuse de Guvern și să nu mai adaugăm și noi altele."
Patronii de restaurante au scumpit biletele și cu 25 la sută față de anii trecuți. Numărul mai mic de invitați și creșterea prețurilor la toate produsele sunt motivele invocate.