Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tren din Marea Britanie a fost anulat, după ce o veveriță ”fără bilet” a refuzat să coboare

Un tren din Marea Britanie a fost anulat după ce o pereche de veverițe a urcat la bordul serviciului, iar una a refuzat să coboare, a anunțat miercuri compania feroviară Great Western Railway (GWR).

Incidentul de sâmbătă a forțat serviciul feroviar din Reading, sudul Angliei, să se încheie înainte de a ajunge la aeroportul Gatwick, destinația sa.

Personalul a încercat să alunge călătorii cu blană când trenul a ajuns la Redhill, Surrey, dar o veveriță a refuzat să coboare, a precizat GWR.

"Putem confirma că trenul 0854 Reading - Gatwick a fost oprit la Redhill după ce câteva veverițe au urcat în tren la Gomshall, fără bilete, încălcând regulamentul feroviar", a declarat un purtător de cuvânt al căii ferate, citat de Reuters.

"Am încercat să le dăm jos la Redhill, dar una a refuzat să plece și a fost întoarsă la Reading, ca să terminăm cu această coadă nebunatică", au adăugat ei.

Citește și
Tren
Traficul feroviar este temporar oprit pe secţiunea Deva – Ilteu. Patru trenuri de călători sunt afectate

În timp ce animalele de companie, cum ar fi câinii, iau adesea trenurile în Marea Britanie, rozătoarele sunt un pasager mai puțin frecvent.

Există aproximativ 2,7 milioane de veverițe gri în Marea Britanie, iar populația lor este în creștere, potrivit Woodland Trust, o organizație caritabilă de conservare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult