Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un temut interlop constănțean, găsit mort în Spania. A tăiat cu sabia mâna uneia dintre victimele sale

Unul dintre cei mai temuți interlopi constănțeni, recunoscut pentru cruzimea cu care își trata victimele, a fost găsit mort în celula sa din Spania. Românul care tăiase cu sabia mâna unei femei ispășea 55 de ani de închisoare.  

Unul dintre cei mai temuți interlopi constănțeni, Cristian Săndulache, a fost găsit mort în celula sa din închisoarea Cordoba, acolo unde ispășea 55 de ani de închisoare, una dintre cele mai dure pedepse dictate pentru proxenetism din Spania, scrie Replica de Constanța, care citează El Comercio. Infractorul a fost găsit spânzurat.

Clanul Săndulache era recunoscut pentru cruzimea extraordinară cu care își tratau victimele.

Au tăiat cu sabia mâna unei victime

Începând cu anul 2016, interlopii constănțeni au început să racoleze tinere din România, prin metoda ”lover boy”, pe care le duceau ulterior în Spania și le obligau să se prostitueze și să transporte droguri în vagin.

Uneia dintre victime interlopii i-au tăiat pur și simplu o mână cu sabia. Femeile își desfășurau activitatea în cluburi și bordeluri.

Citește și
judecator
Un interlop din Vaslui care a primit un ordin de protecție pe 4 luni cere unul mai mare: ”Vreau 2 ani, domnule judecător!”

Erau terorizate, bătute, umilite, înfometate și violate. Dacă refuzau să întrețină relații sexuale cu bărbații veniți în localuri, victimele erau supuse unor tratamente de nedescris.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult