Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr și-a cumpărat o casă de 26.000 de dolari de pe Amazon. „Nici măcar nu m-am gândit de două ori” | VIDEO viral

Un tânăr de 23 de ani din Los Angeles și-a cumpărat o casă de pe Amazon în valoare de 26.000 de dolari. Într-un clip ajuns viral pe TikTok, acesta povestește cum a ajuns să facă o astfel de achiziție.

Jeffery Bryant, un cunoscut creator de conținut de pe TikTok, a postat pe platformă un video în care explică decizia de a cumpăra o casă de pe Amazon, iar postarea a devenit virală, strângând aproape 9 milioane de vizualizări în mai puțin de două săptămâni.

„Tocmai mi-am cumpărat o casă de pe Amazon. Nici măcar nu m-am gândit de două ori la asta”, a spus Jeffery Bryant.

El a explicat că a luat decizia de a face o astfel de achiziție după ce a văzut un YouTuber cumpărând o casă de pe Amazon, scrie Metro.

„Am văzut exemplul unui YouTuber care și-a cumpărat o astfel de casă pe Amazon și am intrat pe site să-mi iau și eu una", a mai transmis tânărul.

Citește și
Jeff Bezos
Magnatul Jeff Bezos renunță la opt proprietăți de lux în Seattle ca să se mute la Miami cu iubita. Valoare: 190 milioane USD

Ulterior, Jeffrey Bryant a mai făcut un video în care prezintă locuința fanilor de pe TikTok, iar postarea a devenit de asemenea virală, cu peste 9 milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână.

Casa are 5 metri pe 6 și vine la pachet cu o chicinetă, o sufragerie, un dormitor și chiar și o toaletă dotată cu duș.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult