Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr își riscă viața pentru a-și salva pisica. Cum a fost filmat. VIDEO

Un tânăr din Toronto și-a pus viața în pericol pentru a-și salva pisica. Canadianul a fost filmat în timp ce merge pe marginea exterioară a unei clădiri, la o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Imaginile au fost filmate de o persoană dintr-un bloc vecin, care a declarat presei că a vrut să-l oprească pe bărbat, dar i-a fost teamă că l-ar putea speria.

În imagini se vede cum doi tineri discută pe balcon cum să procedeze pentru a aduce înapoi pisica. Apoi, unul dintre ei escaladează balustrada balconului și merge pe marginea clădirii, reușind să aducă pisica în siguranță acasă.

 

Proprietarul animalului, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a declarat că motanul lui era speriat, după ce a ajuns în balconul vecin și s-a temut că ar putea să-și facă rău, scrie Daily Mail.

Citește și
Asasin
Povestea celui mai sângeros asasin din lume: a ucis 500 de persoane, timp de 40 de ani

„Încerca să se strecoare pe sub balustradă și, la un moment dat, părea chiar că a rămas blocat. Îmi era foarte teamă să nu să cadă. Am bătut la ușa apartamentului vecin, însă nu a răspuns nimeni. Mi-am dat seama că trebuie să acționez repede”, a explicat proprietarul.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult