Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Metoda inedită a unui tânăr din Mureș de a impresiona tinere. "Tinerele au încredere, banul ăsta e ochiul dracului"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 31 de ani din Mureș s-a dat drept fals polițist pentru a impresiona mai multe tinere pe rețelele sociale.

Și-a confecționat chiar și o legitimație și le promitea admiratoarelor că va pune o vorbă bună pentru ele, pe lângă șefii lui, ca să le ajute să se angajeze în sistem. Povestea a mers cu cel puțin cinci tinere.

Încă de anul trecut, tânărul și-a făcut o legitimație falsă de polițist în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, și a înjghebat o întreagă poveste legată de locul lui de muncă și misiunile periculoase la care ar fi participat.

Până acum a reușit să înșele cinci tinere, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani. Le promitea și un loc de muncă în Poliție, în schimbul unor întâlniri repetate. Aurica Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Și-ar fi confecționat singur legitimația și s-a recomandat ca fiind polițist din anul 2022”.

Inventiv, tânărul chiar intra în sediul Inspectoratului de Poliție pentru a le arăta fetelor că merge la muncă. Potrivit anchetatorilor, stătea în sala de așteptare minute bune. Până la urmă, una dintre partenere a aflat că este un impostor.

Citește și
baiat impuscat
Un băiat de 11 ani a fost împuşcat în piept de un polițist chemat chiar de el, pentru că mama lui se afla în pericol, în SUA

Localnică: „Nu cred că e cea mai bună metodă. Și eu am două fete, dar nu cred că sunt atât de naive să mai creadă în basme”. Localnic: „Poate că a fost mai simplu așa dacă și-a făcut legitimție de polițist de servici, cu haine de polițist, că acum se poate cumpăra orice. Deloc nu este corect”.

Localnică: „Urât din partea lui. În ziua de azi se întâmplă foarte multe. Tinerele au încredere, banul ăsta e ochiul dracului și vârsta poate. Când ești tânăr cred că ți se poate întâmpla”.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, însă judecătorii au decis să fie cercetat în libertate pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult