Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr care făcea jogging a furat o mașină, ca să ajungă rapid acasă. Motivul șocant

Un tânăr din localitatea germană Bad Neustadt an der Saale a furat o mașină, ca să meargă până acasă, întrucât avea nevoie urgentă la toaletă. După aceea, el a returnat mașina proprietarei.

 

Pățania a avut loc în localitatea din centrul Germaniei, când un tânăr de 18 ani, care făcea jogging, a furat o mașină ca să ajungă până acasă, informează DPA, citat de Agerpres.

Astfel, el a făsit o mașină parcată, descuiată și cu motorul pornit, lăsată de proprietară în fața casei, ca să încălzească motorul.  

Observând dispariția mașinii,  femeia în vârstă de 34 de ani a sunat la poliţie. La scurt timp după ce oamenii legii au plecat în căutarea făptaşului, poliţiştii l-au găsit chiar în faţa casei de unde acesta luase autovehiculul.

Potrivit poliţiei, tânărul a explicat că nu a făcut decât să împrumute autovehiculul pentru a parcurge distanţa de un kilometru şi jumătate până acasă şi înapoi.

Citește și
politie
Hoț prins la Timișoara după ce a dat lovitura în cartierele rezidențiale

Scuza sa nu l-a scutit însă de acuzaţiile de utilizare neautorizată a unui vehicul şi de conducere fără permis.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult