Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a fost îngropat de viu în nisip după ce a căzut în groapa săpată ca să gătească un porc

Un tânăr din Australia este în stare critică după ce a căzut într-o groapă și a fost îngropat de viu în nisip.  

Josh Taylor, în vârstă de 25 de ani, se afla cu prietenii la plajă de pe Insula Bribie, la nord de Brisbane, când a căzut în groapa de mari dimensiuni, care ar fi fost săpată pentru a coace un porc întreg.

Cincisprezece persoane s-au chinuit să îl scoată la suprafață, dar Josh a suferit răni grave și a fost transportat la spital în stare critică.

Un martor care a ajutat la salvarea tânărului a declarat că grupul din care făcea parte Josh a săpat groapa ca să gătească un porc, în stil tradițional Maori, potrivit News.com.au.

„S-a ridicat de pe scaun, nisipul cedase puțin sub el. S-a împiedicat, și-a întins brațele pentru a amortiza, evident, căderea. A continuat să cadă și a lovit nisipul în timp ce își întindea brațele", a declarat Nathan.

Acesta spune că atunci când a observat incidentul când pleca de la plajă alături de familia sa și a mers imediat să dea o mână de ajutor apropiaților tânărului, care încercau să sape cu disperare ca să ajungă la el.

„Mi-am dat seama că cineva era în groapă cu capul în jos, și eu doar săpam, săpam, săpam. Când m-am apropiat prima dată de gaură, nici măcar nu i-am putut vedea piciorul. Atât de adâncă era", a spus el.

Au fost peste 15 persoane care au săpat în nisip pentru a-l scoate pe bărbat înainte de sosirea paramedicilor și a pădurarilor.

„Toată familia lui țipa la noi, spunându-ne să îl ajutăm, spunându-ne să luăm frânghia ca să îl putem scoate. A fost destul de înfiorător", a spus Nathan.

Când au reușit să ajungă la el, Josh nu avea puls și a fost resuscitat. A ajuns la spital cu un elicopter, iar medicii au reușit să îl stabilizeze.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult