Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un sucevean care s-a întors în țară să-și facă dantura a uitat în tren borseta cu peste 4.000 euro. Ce a urmat e incredibil

Un bărbat din Suceava care s-a întors acasă să-și repare dantura a uitat în tren borseta în care avea peste 4.000 de euro, dar norocul vieții lui a fost că aceasta a fost găsită de un echipaj de poliție, care i-a înapoiat-o.

Un sucevean în vârstă de 61 de ani va rămâne probabil recunoscător poliției cât va trăi după un episod prin care a trecut în timp ce se întorcea acasă din străinătate, scrie Monitorul de Suceava.

Bărbatul aterizase la Otopeni și a luat trenul InterRegio 1751 București Nord – Suceava spre casă, iar la un moment dat a început să tot schimbe locurile, pentru a găsi o priză funcțională.

Având mai multe bagaje, nu și-a dat seama când, la un moment dat, a uitat să mai ia cu el și borseta, care a rămas pe un scaun. Avea în aceasta actele și peste 4.000 de euro, toți banii săi.

După plecarea trenului din Bacău, un echipaj din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Iași a urcat în tren pentru o patrulare de rutină. La scurt timp, polițiștii au observat o borsetă aflată pe o banchetă, fără ca vreo persoană să fie în imediata apropiere.

Citește și
dentist
Un bărbat a murit după o banală vizită la dentist. Ar fi fost și acum în viață dacă nu uita un lucru

Și-au dat seama că este un bun uitat sau pierdut, iar cum în borsetă se aflau și documentele posesorului, polițiștii l-au găsit la trei vagoane distanță.

Omul a înmărmurit când a realizat prin ce a trecut. Suceveanul în vârstă de 61 de ani le-a povestit ulterior polițiștilor cât de importanți erau banii din acea borsetă.

Ce au transmis polițiștii

”După ani de muncă în străinătate, departe de familie și casă, un cetățean din județul Suceava s-a hotărât că e vremea să investească în sănătatea lui, mai exact refacerea danturii.

Zis și făcut, <înarmat> cu un geamantan de bagaje pentru cei dragi, cu griji, oboseală și dor de plaiurile natale, s-a pornit la drum din străinătate, mai întâi cu avionul până la București, apoi cu trenul până acasă, în județul Suceava.

În timp ce călătorea cu trenul InterRegio 1751 București Nord - Suceava, acesta și-a schimbat locul în tren, prin mai multe vagoane, fie din cauze personale, fie pentru că priza vagonului nu funcționa... Uitând în urmă un <mic> detaliu.

Acel mic detaliu care face diferența între a avea o dantură nouă sau deloc.....

4.160 euro, uitați alături de carduri și alte bunuri personale aflate într-o borsetă de mână, în locul în care acesta a stat prima dată, într-un compartiment gol-goluț”, au relatat polițiștii, într-o postare de pe pagina ”Atenție Poliția Iași”.

Poliția Transporturi recomandă tuturor călătorilor să își țină sub supraveghere atentă bunurile personale, să nu se împrietenească în tren cu persoane necunoscute și să nu consume alcool.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult