Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un student din Suceava și-a pus cuțitul la gât și a amenințat că se sinucide în timpul unui examen

Un student din Suceava și-a pus cuțitul la gât și a amenințat că se sinucide în timpul unui examen, după ce și-a dat seama că nu știe să rezolve subiectul.

Incidentul a avut loc luni, în timpul unui examen susținut la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, scrie Monitorul de Suceava.

Studentul în vârstă de 22 de ani a intrat în panică pentru că nu era sigur că știe subiectul de examen, motiv pentru care a scos un cuțit și și l-a pus la gât, amenințând că se sinucide. Profesorul aflat în sală a avut prezență de spirit și i-a cerut să se liniștească și să bage cuțitul înapoi în buzunar.

Tânărul a fost cooperant și l-a ascultat, iar examenul a continuat fără alte incidente, dar la final studentul a fost preluat de polițiști, care i-au luat cuțitul și l-au dus la spital.

Tânărul a spus că urma un tratament de specialitate, pe care în ziua respectivă nu l-a respectat. La Unitatea Primire Urgențe aSpitalului Județean Suceava, studentul a fost evaluat de un medic specialist, iar mai apoi a fost transferat la Secția Psihiatrie și internat pentru tratament.

Citește și
Un minor a amenințat că se sinucide după ce a făcut accident cu mașina pe care o furase
Un minor a amenințat că se sinucide după ce a făcut accident cu mașina pe care o furase

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult