Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un streamer a transmis în direct accidentul pe care l-a făcut cu bolidul său. Era urmărit de 185.000 de oameni în acel moment

Jack Doherty, youtuber și streamer pe platformaKick, a distrus un McLaren de 200.000 de dolari chiar în timp ce era live pe internet. Imaginile pe care le-a inclus într-un video îl arată în timp ce părea că trimitea mesaje și conducea pe ploaie.

În videoclipul pe care l-a urcat pe YouTube, Doherty, în vârstă de 20 de ani, apare uitându-se la telefonul din mână în timp ce conduce pe o autostradă din Miami în timp ce ploua. Câteva secunde mai târziu, Doherty pierde controlul vehiculului, țipând în timp ce alunecă pe banda din dreapta și se izbește de un parapet, notează NY Post

Potrivit Sportskeeda, în momentul accidentului, 185.000 de persoane se aflau în transmisia live a lui Doherty.

Pentru o scurtă perioadă de timp, înregistrarea de pe platforma de streaming pierde imaginea, iar cameramanul său de pe scaunul pasagerului poate fi auzit gemând de durere.

Citește și
kai cenat
Ce s-a întâmplat cu influencerul care a provocat haos în New York. Mii de oameni s-au înarmat cu lopeți și topoare

Ulterior, cei doi pot fi apoi auziți luptându-se să iasă din vehiculul distrus, unul strigând frenetic: „Deschide ușa! Deschide ușa!” Imaginile îl prezintă apoi pe Doherty examinându-și mașina distrusă.

„Toți banii mei s-au dus”, spune Doherty înainte de a enumera îmbunătățirile pentru care a cheltuit bani grei pe vehicul, inclusiv un sistem de eșapament personalizat și vopseaua specială. Doherty a cumpărat McLaren-ul la sfârșitul anului trecut pentru suma de 202 850,10 dolari, potrivit canalului său YouTube.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult