Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer român a provocat un accident rutier grav în UK. Ce spune avocatul său

Un șofer român a cauzat moartea unuia dintre pasagerii cu care era în mașină și a rănit grav alte două femei, după ce a condus pe partea greșită a șoselei.

Viorel Grancea, în vârstă de 31 de ani, era la volanul unui Ford Focus, cu încă cinci persoane, când a lovit un alt autoturism, în timp ce conducea pe o șosea principală din Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Potrivit declarațiilor autorităților, nu se cunoaște încă dacă Grancea credea că se află pe o șosea cu două benzi pe sens sau dacă a devenit confuz, din cauza faptului că ajunsese în Anglia cu două săptămâni înainte.

Avocatul său a declarat că cel mai probabil, Viorel a crezut că este pe banda dreaptă.

Pasagera sa care stătea pe scaunul din față a murit în urma impactului. Unul dintre pasagerii de pe bancheta din spate, împreună cu femeia care conducea mașina cu care s-a ciocnit cea a lui Grancea, au fost rănite grav.

Citește și
roman mort in accidentul din Italia
Cine sunt cei 2 români identificaţi printre victimele tragediei de lângă Genova. FOTO

Grancea, care în trecut a mai avut 13 condamnări în Europa de când a părăsit România, a fost arestat și va petrece șase ani în închisoare. Pe de altă parte, nu va mai putea conduce timp de șase ani, după ce va fi eliberat și este posibil să fie deportat.

În urma unei investigații, s-a descoperit și faptul că românul nu avea asigurare în momentul în care a avut loc accidentul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult