Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer din Neamț și-a distrus intenționat mașina în fața polițiștilor, după un control RAR. Ce avea autoturismul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de 45 de ani din județul Neamț a făcut un scandal-monstru, după ce polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare, în urma unui control în trafic.

Agenții spun că mașina avea defecțiuni la faruri și anvelope. Furios, bărbatul a reacționat cu totul neașteptat și a început să își distrugă singur mașina. Ba chiar a transmis live toată isprava, pe o rețea socială.

Scenele s-au petrecut în această dimineață, în jurul orei 9, în localitatea Roznov, din județul Neamț. Șoferul, în vârstă de 45 de ani, a fost oprit în trafic de polițiști, pentru un control.

Mocanu Dimitrie, agent principal de poliție IPJ Neamț: „În urma verificărilor polițiștilor împreună cu specialiștii RAR Neamț s-a stabilit că autotuturismul prezenta multiple defecțiuni, fapt pentru care a fost sancționat certificatul de înmatriculare a fost reținut. Conducătorul auto, nemulțumit de măsurile luate, a adresat înjurii și cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului sau”.

În timpul scandalului care a urmat, șoferul a filmat totul cu telefonul mobil și a transmis live, pe o rețea de socializare.

Citește și
RAR - ITP
Mașina care i-a lăsat pe cei de la RAR cu gura căscată. ”Este o onoare pe care puțini o au”

La un moment dat, polițiștii încearcă să îl oprească.

Agenții l-au amendat cu 1.000 de lei pentru adresarea de cuvinte înjurioase și cu 2.310 lei pentru defecțiunile de la mașina.

La câteva ore de la incident, bărbatul s-a filmat din nou, în timp ce plătește o parte din amendă.

Polițiștii au transmis că fac verificări în continuare, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult