Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer din Cluj și-a parcat mașina în mijlocul drumului și a plecat. Cum s-a terminat

Un șofer și-a parcat vineri mașina chiar în mijlocul drumului și a plecat apoi liniștit. Incidentul a avut loc în centrul orașului Cluj-Napoca și a stârnit și amuzament, întrucât mașina era înmatriculată KNG (king, rege- n.red.).  

Un șofer din Cluj și-a parcat mașina fix în mijlocul unei străzi din centrul orașului Cluj-Napoca și a plecat liniștit, scrie Monitorul de Cluj.   

Cel care a semnalat parcarea neregulamentară a urmărit să vadă ce se întâmplă în continuare cu mașina. Bărbatul a spus că la scurt timp după ce a făcut fotografia a venit Poliția Locală să vadă de ce este o mașină lăsată pe drum, iar după încă ceva vreme s-a prezentat și șoferul mașinii.

Șoferul se credea regele ”șoselelor”: număr de înmatriculare KNG

„Mașină lăsată în mjlocul drumului în Piața Mihai Viteazu. Șoferul a părăsit locul. Later edit: după 10 minute a venit Poliția Locală să constate. Edit 2: a venit șoferul după vreo 25 de minute, a mutat-o. Nu părea să aibă probleme mașina”, a spus bărbatul care a făcut fotografia.

Citește și
masini eforie
Turiștii și-au parcat mașinile pe nisip, în Eforie Sud. Amenzile pot ajunge până la 20.000 lei

În comentarii, internauții l-au criticat pe șofer, dar au și glumit pe seama incidentului, spunând că proprietarul mașinii este „king of the road” - regele drumului, fiindcă avea numărul de înmatriculare „KNG”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult