Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer beat din Iași a spus că s-a încuiat în mașină și s-a îmbătat de frica tatălui său după ce a comis un accident

Un șofer din Iași care a comis băut fiind un accident a spus polițiștilor că s-a îmbătat după impact, de frica tatălui său. Judecătorii nu l-au crezut și l-au condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare.

Un șofer ieșean prins beat după comiterea unui accident a venit cu una dintre cele mai originale explicații auzite vreodată: era treaz în momentul impactului, dar s-a încuiat în mașină și a băut după aceea până s-a îmbătat, de frica tatălui său, scrie Ziarul de Iași.

Accidentul a avut loc în iunie 2018, în comuna Ion Neculce, când bărbatul s-a urcat beat la volanul unui BMW și a trecut prin gardul unei vecine, oprindu-se cu mașina într-o anexă a gospodăriei.

Șoferul nu a pățit nimic, dar mașina nu avea nici ITP valabil și nici RCA în termen. Mai mult, bărbatul de la volan a fost găsit cu o alcoolemie impresionantă, de 2,35 la mie.

S-a încuiat treaz după accident în mașina tatălui și s-a îmbătat de frica acestuia

Poliția a apărut după mai bine de o oră, întrucât vecina l-a chemat întâi pe tatăl șoferului la fața locului. Oamenilor legii, șoferul le-a spus că el era treaz când a produs accidentul, dar s-a încuiat în mașina tatălui său și a băut acolo tot ce a găsit, adică două beri și o sticlă de coniac, până s-a îmbătat, de frica acestuia.

Citește și
politie sua
Un șofer a omorât o femeie, după ce s-a izbit violent de mașina ei. El se filmase înainte și spunea că e beat

Martorii au spus însă altceva, respectiv că șoferul abia se ținea pe picioare după ce a produs accidentul și nici nu l-au văzut bând după aceea.

Judecătorii l-au condamnat în cele din urmă la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare, iar ieșeanul a făcut apel, apreciind că faptele sale s-au prescris. Dosarul se află la Curtea de Apel Iași.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult