Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer care a încălcat mai multe reguli de circulație și a blocat traficul în oră de vârf, căutat de polițiștii din Iași

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Iași caută un șofer care a încălcat mai multe reguli de circulație, blocând traficul la o oră de vârf, în cartierul Tătărași, luni, la orele amiezii.

Pe imaginile surprinse de camerele video din zonă se vede cum individul trece peste linia continuă și parchează pe contrasens, timp de mai bine de trei minute. În prima fază, șoferul își lasă mașina la câțiva pasi de o trecere de pietoni.

Mai apoi, mută autoturismul, dar tot pe contrasens și pune, de aceasta data, și avariile. Intra în magazine și își face cumpărăturile, fară să îi pese de ilegalitățile rutiere comise. Un alt șofer, care circula regulamentar, ridică ștergătoarele de la mașina parcată neregulamentar.

În cele din urma, bărbatul iese de la magazin și pare vizibil iritat de faptul că i s-a atras atenția pentru neregulile comise. Într-un final, individul pleacă și calcă linia continuă. Acum este căutat de polițiștii locali și rutieri pentru a fi amendat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult