Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a tras cu un pistol de airsoft după ce s-a certat cu alt conducător auto

Poliţiştii au reţinut un tânăr în vârstă de 20 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, care este acuzat că ar fi tras cu o armă de tip airsoft într-o maşină cu al cărui şofer s-a certat în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul Robert Costan, a declarat că incidentul a fost sesizat la 112 de proprietarul maşinii asupra căreia s-a tras, un bărbat în vârstă de 45 ani, din Crăcăoani.

"Poliţiştii au intervenit imediat, iar din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamţ, în urma unor discuţii contradictorii cu bărbatul de 45 de ani, a început să tragă în autoturismul condus de acesta, cu un pistol tip airsoft - armă neletală nesupusă autorizării, cu proiectile din plastic - iar ulterior i-a adresat ameninţări şi injurii atât lui cât şi altor două persoane care se aflau împreună cu acesta.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 ore, pe care l-au introdus în arestul Poliţiei Neamţ, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, potrivit Agerpres.

Totodată, poliţiştii i-au confiscat arma tânărului şi l-au sancţionat pentru nerespectarea regimul armelor şi muniţiilor cu o amendă în cuantum de 5.000 lei.

Citește și
Impuscaturi la Dolj
Bărbatul care a împușcat un șofer în trafic, arestat. În ce palat locuia

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult