Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Italia a găsit pe stradă un portofel plin cu bani. Primul gest pe care l-a făcut

Un român care lucrează ca „pizzaiolo” în localitatea Misano, în apropiere de Rimini, a devenit eroul zilei în Italia, după ce a predat autorităţilor un portofel în care erau peste 1.500 de euro.

Potrivit Corriere di Romagna, Marius, un tânăr român de 23 de ani, a găsit un portofel pe jos în timp ce se plimba pe bicicletă în ziua lui liberă. A oprit şi s-a aplecat să îl ia, mai ales că se vedea că este plin de bani, dar chiar atunci a apărut o femeie care a spus că se ocupă ea să-i returneze proprietarului portofelul.

Românul nu a avut încredere în ea şi a sunat la poliţie, dar văzând că agenţii nu sosesc iar femeia nu renunţă să-i ceară portofelul, care se vedea că este plin cu bani, a mers la cel mai apropiat post de carabinieri.

„Abia când am ajuns în faţa carabinierilor m-am liniştit şi am ştiut că e în siguranţă”, spune tânărul. În portofel erau 1.540 de euro, acte şi carduri bancare. Cel care îl pierduse a vrut să-l cunoască personal pe Marius şi l-a răsplătit cu 150 de euro.

Tânărul român, care lucrează la o pizzerie din Misano, lângă oraşul Rimini, a fost felicitat chiar şi de comandantul carabinierilor din regiune, care i-a spus că reprezintă „esenţa celor mai bune valori pe care încercăm zi de zi să le apărăm”.

Citește și
Laura Maria Dudaș
O româncă a găsit la Roma un portofel cu 2.000 de euro. Primul gest pe care l-a făcut

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult