Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Elveția nu a fost primit în bordelul unde fusese invitat de șeful său. „Se teme că sunt dintr-un clan”

Un român a fost discriminat pentru naționalitatea sa în Elveția, după ce nu a fost lăsat să intre într-un bordel, la invitația șefului său.  

Lucian B. (numele a fost schimbat de publicația elvețiană) lucrează împreună cu mai mulți români într-o firmă care se ocupă de construcția și reparația acoperișurilor. Șeful companiei le-a făcut cadou o seară la un bordel, după ce aceștia nu au putut munci din cauza vremii.

„Mi-am invitat oamenii la Zeus, să bea câteva șampanii în această zi mohorâtă și să se distreze. Dar chiar ne-au stricat ziua. Nu au vrut să-l lase pe Lucian să intre doar pentru că era român. Aceasta este clar discriminare! Suntem nervoși”, a declarat angajatorul pentru Blick.

Românul a sunat la bordel să afle programul și după accent, și-a dat seama că recepționera era româncă și a început să vorbească cu ea în limba natală. Lucian B. stă în Elveția de 14 ani și vorbește fluent limba.

La recepția de la bordel, bărbatul nu a fost lăsat să treacă alături de colegii lui. „Nu m-au lăsat să intru doar pentru că sunt român!”.

Citește și
traficate
Bordel camuflat în club de striptis în Constanța. Printre clienți se numărau soldați americani și marinari

 „L-am întrebat pe șeful localului. Pur și simplu nu ne venea să credem”,a spus și șeful lui Lucian. Directorul general al  bordelului Zeus a confirmat: „El nu are voie aici”.

Angajații firmei de construcții au mers la poliție, după ce s-au sismțit insultați de conducerea bordelului: „Am raportat proprietarul clubului. Mă simt discriminat. Egiptenii, albanezii, bulgarii, chinezii, japonezii și elvețienii sunt toți primiți, doar românii sunt respinși. O astfel de regulă este ilegală! Cer satisfacție în instanță!”.

Conducerea bordelului și-a argumentat decizia, spunând că Lucian nu s-a purtat respectuos. „Clientul s-a purtat prost. Acesta a fost singurul motiv pentru care trebuia să plece. Fuseseră deja trei români acolo înaintea acestui grup și nici ei nu respectaseră regulile casei”.

Cu toate acestea, Lucian B. bănuiește că persoanele cu pașapoarte românești reprezintă o problemă pentru bordel: „Se teme că sunt dintr-un clan și vreau să scot o femeie de acolo”, bănuiește el. „Sau că sunt soțul uneia dintre prostituate”.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult