Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a pierdut portofelul pe care îl furase de la un bărbat din Italia și în care își ținea propriile documente

Un român în vârstă de 31 de ani a pierdut un portofel pe care l-a furat și în care își ținea propriile sale documente. Acesta a fost pus în stare de libertate, în urma cercetărilor făcute de poliția din Italia.

Portofelul era dat pierdut de un cetățean din Jesi, în septembrie 2022, și în interior, pe lângă bani, avea permisul de conducere și cardul de sănătate, relatează Centro Pagina.

După mai bine de un an, în noiembrie 2023, portofelul care avea documentele bărbatului român, precum și cele ale italianului a fost găsit în Piazzale Partigiani și predat poliției.

După investigații, s-a stabilit că documentele fuseseră furate și nu pierdute. Bărbatul român a furat portofelul și a pus în el documentale sale, dar le-a păstrat și pe cele ale cetățeanului italian.

El a pretins că a găsit documentele în Slovenia și le-a păstrat așteptând să fie contactat pentru returnare. Însă, după mai multe cercetări, s-a stabilit că cetățeanul italian nu călătorise niciodată în Slovenia, iar astfel românul a fost acuzat de furt.

Citește și
whatsapp hacker
Cont de Whatsapp furat: cum acționează hackerii. Metodele pe care trebuie să le cunoști pentru a te feri

Acesta a fost pus în stare de libertate la dispoziția autorității judiciare competente, în urma cercetărilor făcute de poliția din Jesi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult