Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un porumbel roz a fost găsit rătăcind într-un parc. Motivul pentru care ar fi fost vopsit a stârnit furie

Un porumbel roz rătăcit a fost găsit într-un parc din Manhattan. Acesta ar fi fost vopsit în mod intenționat și apoi eliberat.

O persoană a văzut pasărea și a dus-o la sediul unei asociații specializate, într-o stare de sănătate degradată. Specialiștii spun că porumbelul, pe care l-au botezat Flamingo, nu a zburat niciodată și a fost cumpărat probabil dintr-o piață. Acesta nu ar putea supraviețui în libertate, pentru că nu ar putea să-și procure hrana, să zboare sau să scape de prădători. Și având și o culoare neobișnuită, ar fi fost o țintă sigură.

Conform sursei citate, porumbelul ar fi fost vopsit fie pentru o petrecere de dezvăluire a sexului unui bebeluș, fenomen foarte popular în SUA, sau pentru un experiment.

Specialiștii au transmis cu această ocazie un avertisment pentru new yorkezi: „Vă rugăm nu eliberați niciodată păsări domestice. Nu pentru nunți, înmormântări, sărbători, proiecte de artă, nimic. Vor muri de foame sau vor fi prădate. Dacă vedeți vreun porumbel alb în sălbăticie, sau orice altă pasăre care pare să fie pierdută, are nevoie de ajutorul vostru. Capturați-o și aduceți-o la un centru apropiat.”

Imaginea porumbelului a fost postată pe contul de Twitter al asociației, unde a strâns numeroase comentarii acide la adresa persoanelor care se distrează în acest mod.

„Cum pot oamenii să fie atât de cruzi?”, s-a întrebat o persoană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult