Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist din Covasna ar fi încercat să acopere o tentativă de omor în schimbul mai multor sticle de țuică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist din județul Covasna este cercetat pentru luare de mită, după ce ar fi încercat să acopere o tentativă de omor. Anchetatorii spun că nici măcar nu a înregistrat plângerea făcută de victimă.

Faptele pe care trebuia să le cerceteze polițistul s-au petrecut în noiembrie anul trecut.

Un tânăr de 29 de ani, care se certa cu un barbat de 53 de ani, pentru o bucată pe pământ, și-ar fi lovit consateanul în cap cu un obiect dur.

Apoi, ca să scape de pedeapsă și agentul să închidă ochii, tatăl agresorului i-ar fi oferit, de mai multe ori, polițistului sticle cu țuică, drept mită.

Prin urmare, agentul nu ar fi înregistrat plângerea depusă de victimă și ar fi întocmit și un raport cu date nereale. Cazul a ajuns în atenția unui procuror care a decis ca polițistul - cu o vechime de 4 ani - să fie cercetat sub control judiciar pentru luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu și fals intelectual.

Cel care i-ar fi cumpărat favorurile a fost reținut pentru dare de mită. Iar agresorul, inițial cercetat pentru loviri sau alte violențe, a fost acum arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Citește și
Bai Tianhui
Bancher din China condamnat la moarte pentru o mită colosală. Judecătorii au spus că e atât de mare, încât nu merita altceva

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult