Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist chemat să aplaneze un conflict a împușcat un bărbat care îl amenințase cu drujba

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist chemat să aplaneze un scandal într-un bloc din Vatra Dornei a fost amenințat cu drujba de un individ băut. Ca să se apere, agentul a scos arma și l-a împușcat pe scandalagiu în picior.

Șase gloanțe au fost trase, în total, de către polițistul chemat prin 112 să vadă de ce individul își teroriza, la beție, familia.

Soția scandalagiului și un copil erau în pericol, iar când s-a văzut atacat cu drujba, agentul a tras cinci focuri de avertisment, în plan vertical, și unul înspre picioarele agresorului. Bărbatul a fost rănit ușor. A fost imobilizat și dus la spital pentru îngrijiri medicale și este acum în afara oricărui pericol. Omul a fost dus apoi în arestul poliției, unde va sta pentru următoarele 30 de zile, acuzat de ultraj.

Până acum, soția nu a găsit curajul să depună plângere la poliție împotriva lui, deși, de-a lungul timpului, a sunat de mai multe ori la 112 să ceară ajutor când era agresată de el. De fiecare dată când sosea echipajul la ei spunea că bărbatul s-a liniștit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult