Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist a primit 300 de mesaje de amenințare de la un farmacist. Individul a fost condamnat la 2 ani de închisoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un farmacist a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la doi ani pentru că l-a hărțuit și amenințat cu moartea pe șeful postului de Poliție din Mogoșoaia.

Bărbatul a mai fost închis pentru amenințări similare la adresa unei procuroare și a unui avocat. Și a fost pedepsit și pentru că a evadat din arest la domiciliu.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Farmacistul din București, în vârstă de 38 de ani, a început să îl amenințe cu moartea pe șeful postului de Poliție Mogoșoaia acum doi ani. A fost prieten cu polițistul, dar s-au certat din cauza unor mașini.

Suspectul a trimis mesaje pe adresa de e-mail a IPJ Ilfov: "Să îmi lase familia în pace, că îl omor".

Citește și
farmacist droguri
DIICOT l-a prins pe farmacistul care vindea narcotice cu ajutorul unui dealer de droguri

În mai puțin de 6 luni, după ce a fost eliberat din arest preventiv, farmacistul l-a bombardat pe șeful postului de poliție din Mgoșoaia cu 300 de mesaje de amenințare.

Și ca să fie cât mai convingător în multe dintre ele a invocat numele temutei organizații teroriste Al Qaeda.

Farmacistul a fost judecat pentru amenințare și hărțuire, iar Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv la doi ani și 20 de zile de închisoare, o pedeapsă în care se regăsesc și câteva condamnări recente, inclusiv pentru că a evadat din arest la domiciliu pentru a-i cere socoteală femeii cu care avusese o relație după ce a divorțat.

Pe lista neagră a farmacistului s-a aflat și o procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pe care a amenințat-o ca un veritabil terorist.

Bărbatul a vrut astfel să se răzbune pe femeie că nu a cercetat-o pe fosta lui soție, pentru o pretinsă încălcare a unui ordin de protecție. Și așa s-a ales cu acuzația de ultraj judiciar.

În câteva săptămâni a trimis pe adresa de poștă electronică a parchetului zeci de mesaje în care amenința că va arunca în aer instituția.

”Va fi o rețetă cu ingrediente de farmacist. Va fi ceva cu dedicație (...) o să vedeți. Mă răzbun eu pe voi, nu scăpați așa ieftin cu mine.”

Tot de ultraj a fost acuzat după ce i-a trimis zeci de mesaje de amenintare avocatului fostei soții.

Farmacistul a fost evaluat și de psihiatrii care au ajuns la concluzia că ar suferi de afecțiuni psihice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult