Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist a fost reținut pentru trafic de influență și șantaj. Lua bani de la diverse persoane în schimbul unor favoruri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist de 39 de ani din Sibiu a fost reținut pentru trafic de influență, favorizarea infractorului și șantaj, după ce ar fi luat bani de la mai multe persoane cărora le-a promis că le va rezolva diverse probleme.

Nu s-a ținut de cuvânt, iar oamenii l-au pârăt procurorilor.

Polițistul este suspectat că a primit 2000 de euro de la o femeie ca să o ajute să-și obțină mai ușor permisul de conducere. Femeia a picat însă examenul la proba practică și l-a reclamat. Același polițist a aflat, luna trecută, că un bărbat fără permis din localitatea Jina circula cu mașina. I-ar fi cerut tot 2000 de euro că să nu-l denunțe. Altui șofer i-a promis că-l scapă de închisoare, contra cost, dar nu și-a respectat promisiunea.

Bărbatul este acuzat și de alte fapte: ar fi torturat un om pe care-l suspecta de furt de lemne și ar fi produs un accident, după ce a urcat băut la volan. În același dosar sunt cercetați alți trei indivizi, care i-ar fi fost complici polițistului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult