Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un om de afaceri din Arad și-ar fi spionat soția luni de zile cu ajutorul tehnologiei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste ca în filme în Arad, unde un om de afaceri din domeniul imobiliar a fost ridicat de procurorii DIICOT, după ce, în ultimele luni, și-ar fi spionat fosta soție cu ajutorul tehnologiei.

A reușit astfel să aibă acces la toate conversațiile pe care femeia le avea pe telefon. Anchetatorii i-au percheziționat locuința de lângă Timișoara și sediul firmei, de unde au ridicat mai multe stick-uri de memorie și calculatoare. Cei doi erau divorțați de opt ani de zile, însă, pentru că aveau un copil, nu au făcut partajul și au continuat să locuiască împreună. În tot acest timp femeia susține că ar fi fost agresată și îl acuză pe fostul ei partener de o gelozie morbidă.

Dana Diaconu, avocata femeii: „Aceste violențe au continuat, s-a încercat să se apeleze la poliție, dar nu s-a putut, a trebuit doamna Roman să renunțe la plângerile penale."

Anul trecut, soția omului de afaceri a obținut un ordin de protecție împotriva lui, iar acest lucru l-a obligat să se mute de acasă. Din toamnă, femeia a simțit că bărbatul îi știe orice mișcare. A depus plângere la DIICOT, iar miercuri locuința lui a fost percheziționată. Cel acuzat neagă, însă, orice învinuire. Reporter: Ce au găsit la dumneavoastră? Ghiță Mircea Roman, suspect: „Nimic. Absolut nimic.” Reporter: Dar v-ați spionat soția? Ghiță Mircea Roman, suspect: „De ce să îmi spionez soția?” Reporter: Ați hârțuit-o? Ghiță Mircea Roman, suspect: „Nu, n-am hărțuit-o!”

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, ajutat de o altă femeie, a clonat atât telefonul mobil cât și calculatorul fostei soții pentru a avea acces la toate conversațiile ei, iar pe mașină a montat un dispozitiv GPS prin care îi urmărea fiecare orice mișcare.

Citește și
Un tânăr din Olt a șantajat un adolescent de 15 ani și l-a făcut să-i dea peste 18.000 de lire sterline
Un tânăr din Olt a șantajat un adolescent de 15 ani și l-a făcut să-i dea peste 18.000 de lire sterline

Dana Diaconu, avocata femeii: „Clienta mea a constatat că ceea ce spunea, ce exprima în diferite locuri în casă, în mașină, în diferite locuri, în casă, în mașină, era fie reprodus, a doua, a treia zi era reprodus, fie erau unele planuri și strategii erau dejucate, paralizate, a tras concluzia că cineva știe ce face ea."

Omul de afaceri este cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic, interceptarea ilegală a unei transmisii de date și transfer neautorizat de date. Bărbatul a făcut avere în domeniul imobiliar, după ce a cumpărat mai multe terenuri și a ridicat un cartier de vile lângă Arad.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult