Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un obiect misterios a apărut pe un deal din Marea Britanie: ”Pare a fi un metal foarte fin, aproape ca un oțel chirurgical”

Un monolit misterios a apărut, brusc, pe un deal din Powys, Marea Britanie. Structura argintie și strălucitoare a fost observată în weekend de către excursioniști pe Hay Bluff, în apropiere de orașul Hay-on-Wye.

Apărut din noroi și măsurând aproximativ 3 metri înălțime, descoperirea sa i-a determinat pe mulți să comenteze pe rețelele de socializare, pentru a se întreba cine l-a pus acolo și de ce.

Unii s-au întrebat dacă obiectul ar putea fi sau nu de origine extraterestră - notează BBC.

Constructorul local Craig Muir a declarat că a fost "luat prin surprindere" atunci când a văzut ceea ce a presupus că este "un fel de OZN", în timp ce se afla în drumeție.

"Pare a fi un metal foarte fin, aproape ca un oțel chirurgical", a spus el, descriind monolitul, un bloc mare și vertical unic, de obicei din piatră.

Citește și
monolit spania
Un monolit din metal a fost descoperit pe o plajă din Costa Brava. VIDEO

"Părea perfect nivelată și stabilă, în ciuda vremii vântoase."

Deoarece nu există nicio modalitate de a ajunge cu mașina până în vârful dealului, dl Muir a sugerat că ar fi putut fi dus acolo de un grup de oameni sau aruncat în poziție dintr-un elicopter.

"Nu părea că a fost aruncat acolo, în schimb ar fi fost pus cu precizie în pământ", a spus el.

"Cu toate acestea, nu existau urme evidente în jurul său, deși s-ar putea crede că așa ceva ar fi putut să provoace multă mizerie".

Aceasta nu este prima apariție a unui monolit misterios.

În noiembrie 2020, un monolit a fost observat de persoane aflate la bordul unui elicopter în deșertul îndepărtat Utah din SUA, înainte de a dispărea câteva zile mai târziu.

La doar câteva zile după dispariția sa, un alt monolit a apărut pe Insula Wight.

Structuri similare au fost văzute în Cornwall, în câteva zone izolate din Europa.

Unul a apărut chiar și în vârful Glastonbury Tor, o zonă încărcată de mitologie celtică, inscripționat cu cuvintele "Not Banksy" pe o parte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult