Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un motociclist străin a murit subit în timp ce mergea pe Transrarău. Motivul este incredibil

Un turist bulgar a murit în timp ce mergea cu motocicleta pe Transrarău după ce a făcut un atac de cord masiv. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a apucat doar să-i spună soției, care era în spatele său, că îi este rău, apoi a căzut mort.

Un turist bulgar de 64 de ani a murit joi dimineața în timp ce mergea cu o motocicletă, alături de soția sa, pe Transrarău, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii alertați prin 112 au găsit la fața locului, într-o curbă de pe drumul județean Pojorâta-Rarău, o femeie alături de un bărbat căzut, inconștient.

Din spusele femeii, a reieșit că mergeau cu motocicleta spre cabana Rarău, iar la un moment dat bărbatul a apucat doar să-i spună că-i este rău, a tras stânga de coarnele motocicletei, după care au ieșit în decor, într-un șanț.

Bulgarii făceau turul României pe motocicletă 

Bărbatul a murit pe loc, iar după 40 de minute de resuscitări i-a fost declarat decesul. Potrivit paramedicilor, turistul bulgar a suferit un atac de cord masiv, soția acestuia spunând polițiștilor că suferea de mai multe afecțiuni medicale, inclusiv probleme cardiace.

Citește și
interventie salvamont
Un turist a căzut de la peste 10 metri, pe scările din canionul Tamina. A fost recuperat de către salvamontişti | FOTO

Bulgarii se aflau într-un tur prin România și urmau să ajungă și prin munții Bucegi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult