Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un italian i-a înscenat un accident auto unui muncitor român care îi repara casa

Cazul este anchetat de poliţia din provincia Lucca.

Incidentul a avut loc în septembrie 2014 la Capannori, provincia Lucca, dar abia acum magistraţii i-au dat dreptate românului. Acesta a căzut de pe acoperişul unde lucra, la 4 metri înălţime, şi a supravieţuit miraculos doar cu fracturi la un picior şi un braţ, scrie La Nazione.

În loc să cheme ambulanţa, proprietarul locuinţei de pe acoperişul căreia a căzut românul a pus la cale o înscenare complexă, ajutat de ceilalţi muncitori. L-a urcat pe rănit, care leşinase, într-o furgonetă şi l-a dus la câţiva kilometri distanţă, lăsându-l la marginea drumului. A abandonat şi bicicleta sa, ca să facă totul să pară un accident rutier.

Abia apoi a sunat la ambulanţă, punând-ul pe român să confirme povestea – ceea ce omul i-a promis că va face, de teamă să nu rămână fără locul de muncă. Astfel că varianta oficială a fost că românul mergea pe bicicletă când a fost lovit de un şofer care a fugit de la locul accidentului.

Proprietarul casei a recurs la acest gest deoarece românul care lucra pe acoperişul nu avea echipament de protecţie. Victima le-a spus însă adevărul poliţiştilor, care au declanşat o anchetă

Citește și
mina lupeni
Accident de muncă la Mina Lupeni. Un bărbat a rămas fără degetele de la un picior

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult