Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ de 68 de ani din Năvodari a batjocorit o fetiță de nouă ani, și acum a fost pedepsit. Faptele obscene dovedite

Un individ de 68 de ani din Năvodari, va ajunge la închisoare după ce a agresat sexual o fetiță de nouă ani. Judecătorii au stabilit că faptele probate de procurori și expuse în rechizitoriu arată exact ororile la care a fost supusă micuța.

Judecătoria Constanța i-a aplicat individului o pedeapsă de 6 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, relatează publicația ziuadeconstanța.ro. Însă, decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța. Hotărârea primei instanțe a venit după un an de proces.

Procurorii au stabilit și cum a batjocorit-o bărbatul pe copila de nouă ani, faptele fiind expuse în rechizitoriul de la dosar. „În data de 30.05.2021, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în dormitorul casei situate în oraşul Năvodari, a atins persoana vătămată minoră, în vârstă de 9 ani, cu palmele pe coapse, fund şi zona înghinală, apoi a întins-o pe pat, pe spate, şi s-a întins peste ea, cu partea frontală a corpului, mişcându-şi zona bazinului şi simulând un raport sexual.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult