Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un husky a reușit să scape din cușca lui aflată într-un adăpost de animale și a încercat să îi elibereze și pe ceilalți căței

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un husky din Statele Unite a fost protagonistul unei evadări demne de un film. Animalul a reușit să scape din cușca lui și a încercat să îi elibereze și pe ceilalți căței aflați într-un adăpost de animale.

Nu a reușit, dar s-a consolat cu faptul că a ajuns la punga cu mâncare.

King - adică Regele - a reușit, doar el știe cum, să iasă din cușcă. Apoi, ca un bun prieten, a încercat să-i elibereze și pe ceilalți căței. Jeannie Moos, corespondent CNN: „S-a purtat ca un deținut evadat, care încearcă să îi ajute și pe ceilalți să scape.” Jodi Polanski, directoarea adăpostului de câini: „A încercat să deschidă și cuștile lor.” Și-a dat seama repede că eforturile lui sunt in zadar. Așa că și-a folosit labele ca să deschidă ușa și să intre în zona unde se află birourile angajaților, goale in timpul nopții. A gasit rapid sacul cu mâncare și a împrăștiat conținutul pe jos. Mișcările lui au activat însă alarma. Directoarea adăpostului a fost informată că în interior se află un intrus și a urmarit imaginile surprinse în direct de camerele de supraveghere. Jodi Polanski, directoarea adăpostului de câini: „Am văzut mâncarea împrăștiată pe jos și mi-am zis: „Nu se poate!”. Și poliția a fost alertată. Un agent trimis să verifice locul a găsit vinovatul și l-a dus înapoi în cușcă. În plus, a făcut și curățenie. Jodi Polanski, directoarea adăpostului de câini: „M-am întrebat: cine l-o fi învățat pe bărbatul ăsta să curețe?” Omul a strâns mâncarea împrăștiată cu mătura si a șters apa cu o cârpă. Chiar a îndepărtat un corp de mobilier ca să curețe și în spatele lui. Jeannie Moos, corespondent CNN: „I-ai găsit și o poreclă polițistului?” Jodi Polanski, directoarea adăpostului de câini: „Domnul „Curățenie lună”." Vedeta acestei povești rămâne însă îndrăznețul husky. La scurt timp după ce a evadat din cușcă, patrupedul a fost adoptat și, implicit, și-a recăpătat - într-o oarecare măsură- libertatea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult